De Foto van je leven ... Bij PixelGigant !

Kom gerust eens langs op onze webshop en sta oog in oog met die foto die je al jaren zoekt !

INFO

pixel de; m -s elk van de punten waaruit een digitaal beeld is opgebouwd
gi·gant de; -en 1 m,v reus 2 m iets van kolossale omvang

CONTACTGEGEVENS

pixelgigant@gmail.com

0475 / 45 . 96 . 78

BTW (BE) 0549.800.156
KBC Bankrekening : BE97 7360 2429 7049

Het creëren van het ultieme beeld of ontwerp start bij een goede bron van communicatie. Daarom bieden wij u verschillende manieren aan om ons zo vlot mogelijk te contacteren. U bent op zoek naar een creatieve inspiratiebron voor uzelf of uw bedrijf?  U had graag een event perfect in beeld gebracht of u wilt zelf graag eens uw mooiste kant voor de camera tonen? Het kan! Voor al deze en andere vragen kan u terecht via bovenstaande gegevens, wij beantwoorden uw noden zo spoedig mogelijk!

 

WIE ? WAT ?

De combinatie van deze twee woorden is ontsproten uit de creatieve geest van Thomas Jovicic. In 1982 ter wereld gebracht, om in Roeselare op te groeien in een artistiek nest. De van nature aangelegde foto-microbe werd aangewakkerd na het krijgen van een eerste analoge camera (Canon FTB) die hem ter gelijkertijd veranderde in één van de eerste autospotters van België. Een passie werd geboren, en zoals bij een geboorte blijft de tijd niet stilstaan. Na 5 jaar analoge fotografie, volgden de eerste stappen in de digitale wereld en ook de bijhorende technieken. Photoshop werd het nieuwe fenomeen. Jarenlange zelfstudie en miljoenen foto’s zorgden ervoor dat dit programma bijna geen geheimen meer kende voor deze creatieve duizendpoot. Als kers op de taart volgde Thomas jaren opleiding bij grootmeesters Stefaan Beel en Luc Dewaele. Als apotheose voegde hij er nog een opleiding DTP / Webdesign aan toe. 

Met die schitterende digitale tools zijn we beland waar u hem nu kan vinden; een eigen bedrijf waar de gepassioneerde droom van elk fotoliefhebber wordt waargemaakt: Artistieke topfoto’s in een zeer eigen jasje. En net door dit eigen jasje staat PixelGIGANT garant voor als dé oplossing voor uw creatieve noden. Wij combineren de nieuwste technologieën met vakkennis uit de fotografie en de drukkerswereld en verleggen regelmatig de grenzen ertussen in.

Wij gaan er volledig voor zolang wij garant kunnen staan voor onze grootste troeven :

  • Concurrentieloze prijs/kwaliteitsverhouding ! Enkel een Gigant kan bieden wat wij bieden !

  • Gepersonaliseerde service !

  • Elke fotoshoot wordt een onvergetelijk moment !

  • Totaalpaketten mogelijk, van fotoshoot tot eindproduct !

 

Gigant zijn, zit hem in de kleine dingen ...

MATERIAAL ?

Na vele aankopen en verkopen van DSLR's zoals o.a. Canon EOS 20D volgde al vroeg de grote stap naar fullframe. De EOS 5D Mark II aankoop was een mooie stap die toen symbool stond voor beeldkwaliteit.  Het tekort aan dynamisch bereik werd kort hierna gecompenseerd door de komst van de EOS 1Dx die toen baanbrekend was op dat vlak. Het dynamisch bereik primeerde toen al voorop megapixels voor de topfotograaf die toen nog in opleiding was.

Toen de EOS 5DsR op de markt kwam was er plots een nieuwe wereld ontstaan... Het dynamisch bereik van de legendarische EOS 1Dx, werd nu plots verenigd met veel meer megapixels.  Een record voor de fullframe industrie werd gevestigd door Canon, nl. : de kaap van de 50 megapixel werd overschreden! 

De bestelling werd al rap geplaatst en na ontvangst en analyse werd de liefde voor details geboren.  Het dynamisch bereik was nog steeds belangrijk, maar de voordelen van meer pixels werden overduidelijk.

 

Helaas ook de nadelen... Optische beperkingen werden frustraties. De duistere periode trad in en vond zijn lichtpuntjes in post-processing. Tijdsdruk werd een last en intussen werd de middenformaat camerawereld stilletjes aan toegankelijker dankzij de plotse opkomst van de Fujifilm GFX middenformaat reeks.

De GFX-50S aankoop was een herademing op vele vlakken. Het bijna perfecte toestel was plots in handen van de Gigant, een nieuwe aanpak werd mogelijk.

 

Anno 2019 werkt de vakman met een Fuji GFX100. Het meest polyvalente toestel uit de middenformaat klasse die snelheid, stabiliteit en een hogere bitdiepte, combineert met 102 megapixels... de ideale basis ingrediënten voor topfoto's. 

FOTO+

De passie van PixelGIGANT ligt in de  wondere wereld van de fotografie. Naast de klassieke toepassingen zoals portret, reportage of portfolio kan je hier ook terecht voor de meer complexere ideeën.

Als specialist in restlichtfotografie, is PixelGIGANT een zeer vaak geziene gast op fuiven, feesten, events en concerten.  Maar daar stopt het verhaal niet, PixelGIGANT gaat verder en verlegd zo de grenzen naar een hoger niveau. Kunstfotografie is onze passie, waarmee we een stap verder gaan, daar... waar anderen stoppen. Fotografie als kunst, kunst als fotografie.

U kunt bij ons terecht voor alle fotografie opdrachten zoals:

fotoshoots, portfolio's, communie, lentefeest, familiefeest, huwelijksreportages, scheidingsfeest, verjaardagsfeestjes, recepties, evenementen, fuiven, concerten, noem maar op...

Uit de huidige klandizie kwam vaak de vraag naar prints... We zijn dus trots om sinds september 2018 een in-house printdienst (tot A2 formaat) aan te kunnen bieden! Dit als aparte service maar ook als aanvulling op de reeds bestaande diensten zoals bvb. fotoshoots.

Nood aan grootformaatprints ? En tot op heden onbetaalbaar voor u ? Niet bij Pixelgigant! Met onze huidige camera's vormen meters lange prints geen uitdaging voor ons.  We werken graag samen met Europese topbedrijven uit de drukkerssector.

 

Wat vast staat, is dat u voor elke vorm van fotografie, bij ons terecht kunt, telkens gedetailleerd afgewerkt, maar met de duidelijke kwaliteitsstempel van PixelGigant als rode lijn in onze samenwerking.

Perfectionisme is geen streefdoel maar een manier van leven, en ook al is perfectie niet van deze wereld,
we zoeken elke dag de grenzen ervan op.

GRAFISCH+

Het grafische deel van PixelGIGANT bestaat uit vormgeving. Ontwerpen is de kunst om van een leeg wit vlak een geheel te maken uit verschillende combinaties van tekst, objecten en kleuren. Het creëren van deze zaken wordt zorgvuldig gestart met het achterhalen van uw noden en wensen. Deze basisvereiste moet worden toegepast op zowel het ontwerp van uw logo, huistijl, website, flyers als visitekaartjes. Enkel zo krijg je het gewenste resultaat waardoor je doel bereikt wordt.

PixelGIGANT kan tevens ook ingeschakelt worden voor al je kaarten en wensen zoals, huwelijk, geboorte, communie als verhuis.

Een ding is zeker, slechts als u, als klant, 100% tevreden bent zijn ook wij pas tevreden. Op deze, en enkel deze manier kunnen we samen tot het perfecte eindresultaat komen.

Voor meer informatie of vragen mag u ons altijd contacteren via onze contact pagina.

WEBSHOP

Hier worden onze decoratieve commerciële foto's aangeboden in diverse formaten en materialen. We bieden kunstfoto's aan van ondermeer voertuigen, landschappen, stadszichten,macro, natuur en nog veel meer.

Uit onze 15 jarige fotocollectie werd deze selectie van topbeelden voor u samengebracht op 1 locatie ! 

"Te veel moois om te laten sterven op een harde schijf" was de drijfveer achter de realisatie van deze online shop.

Kwaliteit van de aangeboden producten?

Topfoto's. Top. Altijd.  Naast het gebruik van ons eigen industriële printer voor kleine posters, werken we voor grote prints samen met de beste afdrukservices in binnen en buitenland naargelang de gekozen materialen.

De wachttijden zijn dus variabel naargelang uw keuze materiaal, gaande van 3 werkdagen tot 45 dagen voor de exclusiefste limited editions met gietharsafwerking.

We zijn niet de goedkoopste op het internet, maar we bieden dan ook geen massaproducten aan.

U betaald dus ook een deel voor het concept achter de print. De opname. De afwerking. De tijd. Het vakmanschap. De investeringen die nodig waren om er voor u te zijn, en de kunst te kunnen realiseren.

Alle aangeboden foto's worden aangeboden in een beperkte oplage, naargelang de afmeting en de opnamekwaliteit.

De "Limited editions" zijn beperkt tot 50 stuks per afmeting en worden vaak in royale afmetingen aangeboden. U kunt van elke foto een "Limited Edition" kopen in bepaalde formaten zolang de voorraad strekt.

 

Speciale wensen ? Nog exclusievere vereisten ?  ... stel ons gerust uw vraag via onze contactpagina, wij verzetten dan wel hemel en aarde om de ideale oplossing te vinden!

CONCLUSIE

U hebt nog vragen ? Krijgt u graag een antwoord op uw creatieven noden met net dat tikkeltje meer ?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Tot binnenkort !

 

PixelGigant.