INFO

pixel de; m -s elk vd punten waaruit een digitaal beeld is opgebouwd
gi·gant de; -en 1 m,v reus 2 m iets van kolossale omvang

 

CONTACTGEGEVENS

info@pixelgigant.com

0475 / 45 . 96 . 78

BTW (BE) 0549.800.156
KBC Bankrekening : BE97 7360 2429 7049

Het creëren van het ultieme beeld of ontwerp start bij een goede bron van communicatie. Daarom bieden wij u verschillende manieren aan om ons zo vlot mogelijk te contacteren. U bent op zoek naar een creatieve inspiratiebron voor uzelf of uw bedrijf?  U had graag een event perfect in beeld gebracht of u wilt zelf graag eens uw mooiste kant voor de camera tonen?  Het kan!  Voor al deze en andere vragen kan u terecht via bovenstaande gegevens, wij beantwoorden uw noden zo spoedig mogelijk!

 

WIE ? WAT ? WAAR ?

De combinatie van deze twee woorden is ontsproten uit de creatieve geest van Thomas Jovicic. In 1982 ter wereld gebracht, om in Roeselare op te groeien in een artistiek nest. De van nature aangelegde foto-microbe werd aangewakkerd na het krijgen van een eerste analoge camera (Canon FTB) die ter gelijkertijd zorgde voor één van de eerste autospotters. Een passie werd geboren, en zoals bij een geboorte blijft de tijd niet stilstaan. Al vlug volgden de eerste stappen in de digitale wereld. Net voor de eerste betaalbare DSLR (Canon EOS – 300D) op de markt kwam kocht Thomas een SONY DSC-828. Toen de crème de la crème.

De digitale wereld bracht ook zijn eigen technieken met zich mee. Photoshop werd het nieuwe fenomeen. Jarenlange zelfstudie en miljoenen foto’s zorgden ervoor dat dit programma bijna geen geheimen meer kende voor deze creatieve duizendpoot. Om de kers op de taart te plaatsen kreeg Thomas, via het SASK Roeselare, van de grootmeester Stefaan Beel en Luc Dewaele de laatste kneepjes van het vak mee. Als apotheose voegde hij er nog een opleiding DTP aan toe. Zo werden ook de laatste onwetendheden betreffende Photoshop, Illustrator en Indesign volledig weggewerkt.

Naast een tussentijdse overstap naar de Canon EOS 20D, EOS 5D Mark II, EOS 1Dx, staan we nu in het heden met een Fuji GFX middenformaat en een EOS 5DsR als allrounder rond de hals.  En met die schitterende tools zijn we beland waar u hem nu kan vinden; een eigen bedrijf waar de gepassioneerde droom van elk fotoliefhebber wordt waargemaakt: Artistieke topfoto’s in een zeer eigen jasje. En net door dit eigen jasje staat PixelGIGANT garant voor al uw creatieve noden. Wij combineren de nieuwste technologieën met vakkennis, grenzen worden verlegd van de fotografie naar grafisch ontwerp, videoreportages,webdesign en overal waar onze leermicrobe wordt door aangewakkerd. Wij gaan er volledig voor zolang wij garant kunnen staan voor onze 5 grootste troeven waar vooral de “K” centraal staat:

  • Kwaliteit
  • Knalprijzen
  • Korte wachttijd
  • Klantvriendelijkheid
  • Keitoffe sfeer

Gigant zijn, het zit hem in de kleine dingen!

 

FOTO+

De basis van PixelGIGANT ligt in de  wondere wereld van de fotografie. Naast de klassieke toepassingen zoals portret, reportage of portfolio kan je hier ook terecht voor de meer complexere dingen als onder andere architectuur, macro, landschap, nachtfotografie, timelapse enz.

Als specialist in restlichtfotografie, is PixelGIGANT een zeer vaak geziene gast op fuiven, feesten, events en concerten.  Tot bij kaarslicht, zonder flits, zonder statief en 100% sfeervol !!! Op events, worden onze flitsers pas gebruikt als noodoplossing als er echt, maar dan ook echt niets anders meer kan helpen of uiteraard voor artistieke doeleinden zoals day for night fotografie !

Maar daar stopt het verhaal niet, PixelGIGANT gaat verder en verlegd zo de grenzen naar een hoger niveau. Kunstfotografie of digital art behoren tot onze passies, waarmee we een stap verder gaan daar waar anderen stoppen. Fotografie als kunst, kunst als fotografie.

Nood aan grootformaatprints ? Voor industrie ? En tot op heden onbetaalbaar voor uw bedrijf(je) ? Niet bij Pixelgigant!  Met 14 stops aan standaard dynamisch bereik en 51 Megapixel vormen prints van 3 op 6 meter geen uitdaging voor ons.

Wat vast staat, is dat u elke vorm van fotografie, hier zal terugvinden,  Telkens gedetailleerd afgewerkt zoals u het wilt.

Perfectionisme is geen streefdoel maar een manier van leven.

Tot Binnenkort,

PixelGigant.

 

GRAFISCH+

Het grafische aspect in PixelGIGANT staat voor de vormgeving. Ontwerpen is de kunst om van een leeg wit vlak een geheel te maken uit verschillende combinaties van tekst, objecten en kleuren. Het creëren van deze zaken wordt zorgvuldig gestart met het achterhalen van uw noden en wensen. Op zoek te gaan naar de essentie van wat u wil vertellen, want daar start de kracht van uw boodschap.

Deze basisvereiste moet worden toegepast op zowel het ontwerp van uw logo, huistijl, website, flyers als visitekaartjes. Enkel zo krijg je het gewenste resultaat waardoor je doel bereikt wordt.

PixelGIGANT kan tevens ook ingeschakelt worden voor al je kaarten en wensen zoals, huwelijk, geboorte, communie als verhuis.

Een ding is zeker, slechts als u, als klant, 100% tevreden bent zijn ook wij pas tevreden. Op deze, en enkel deze manier kunnen we samen tot het perfecte eindresultaat komen.

Voor meer informatie of vragen mag u ons altijd contacteren via onze contact pagina.

 

CONCLUSIE

U hebt nog vragen? Of graag zelf eens voor de camera staan? Neem dan gerust contact op via deze link.

Krijgt u graag een antwoord op uw creatieven noden met net dat tikkeltje meer? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Tot binnenkort !

 

PixelGigant.

 

 

_1DX4978

One thought on “INFO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*